Reseptit

Nopeat sahramipäärynät

Ainekset

  • 8 pientä päärynää

liemi:

  • 1 l Kevyt omena-päärynämehua (Valio)
  • 5 dl kidesokeria
  • 1 dl ruokokidesokeria
  • 0,5 g (1 tl) sahramia
  • 6 tähtianista
  • 2 kanelitankoa
  • pala tuoretta inkivääriä (n. 20g)
  • 2 limetin tai 1 sitruunan mehu

Valmistusohje

Nopeat sahramipäärynät

1. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta sokeriliemi. Kuori päärynät ja nosta ne kuumaan liemeen. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
2. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Lado päärynät kauniisiin tölkkeihin, kaada liemi päälle ja anna maustua jääkaapissa seuraavaanpäivään. Tarjoa jälkiruokien, jäätelön tai juustojen kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Nopeat sahramipäärynät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.