Reseptit

Omena-puolukkamarmeladi

Ainekset

  • 0.5 kg omenia
  • 1 l puolukoita
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 pkt hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Omena-puolukkamarmeladi

1. Kuori ja halkaise omenat. Poista niistä siemenkota ja kuutioi omenanpuolikkaat. Huuhtele puolukat. Pane omenakuutiot, puolukat ja sitruunamehu kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä noin viisi minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Anna marmeladin jäähtyä noin 15 minuuttia.

3. Jaa omena-puolukkamarmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä marmeladi viileässä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Omena-puolukkamarmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.