Päärynä-avokadokeitto
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 2 suurta,kypsää avokadoa
- 1 dl sokeritonta päärynäsosetta
- 4 dl kasvislientä
- 1 dl omena-tai päärynämehua
- 2 dl kermaa
- 0.5 tl suolaa
- ¼ tl pippuria
- 1 tl kirveliä
- 1-2 rkl sitruunamehua
- tuoretta persiljaa tai sitruunamelissaa keiton pinnalle
Valmistusohje
1. Halkaise avokadot, poista sisältä kivi, koverra hedelmäliha irti ja soseuta se.
2. Yhdistä kasvisliemi ja päärynämehu. Kiehauta liemi. Sekoita siihen avokado- ja päärynäsose.
3. Lisää kerma ja mausteet. Tarjoa keitto kuumana tai kylmänä. Koristele keitto halutessasi silputulla persiljalla tai sitruunamelissalla.
Ohje: Marja Lahtinen
Kommentoi
Kommentoi juttua: Päärynä-avokadokeitto