Reseptit

Päärynäkeitto

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • ½ juuriselleriä
  • 3 porkkanaa
  • 1 purjo
  • 50 g voita tai öljyä
  • 1 l kanalientä
  • päärynää
  • ½ dl sitruunamehua
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • ruohosipulia

Valmistusohje

Päärynäkeitto

1. Kuori ja paloittele juurekset Halkaise, huuhdo ja silppua purjo. Kuullota kasvikset rasvassa kattilassa. Lisää kanaliemi ja kuoritut, lohkotut päärynät sekä sitruunamehu ja pippuri.

2. Keitä kunnes juurekset ovat pehmeitä. Soseuta keitto ja tarjoa sinihomejuustolla tai ruohosipulilla maustetun ranskankerman kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Päärynäkeitto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.