Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pähkinäseiti

Ainekset

  • 500 g pakasteseitiä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 pieni purjo
  • 2 dl ranskankermaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 dl kuorittuja hasselpähkinötä
  • 1 dl pinjansiemeniä

Valmistusohje

 

  1. Anna pakastekalan sulaa hivenen ja leikkaa se neljään palaan.
  2. Pane kalapalat öljyllä voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.
  3. Valmista kastike. Kuullota paistinpannulla öljyssä silputtua purjoa. Lisää ranskankerma sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada kastike kalapalojen päälle. Kypsennä paloja 200 asteessa noin 40 minuuttia.
  5. Ripottele kypsennyksen puolessa välissä runsas kerros kokonaisia, kuorittuja pähkinöitä kalapalojen pinnalle.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pähkinäseiti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.