Pähkinäseiti
- Gluteeniton
Ainekset
- 500 g pakasteseitiä
- 3 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- 1 rkl öljyä
- 1 pieni purjo
- 2 dl ranskankermaa
- ripaus suolaa
- ripaus valkopippuria
- 1 dl kuorittuja hasselpähkinötä
- 1 dl pinjansiemeniä
Valmistusohje
- Anna pakastekalan sulaa hivenen ja leikkaa se neljään palaan.
- Pane kalapalat öljyllä voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.
- Valmista kastike. Kuullota paistinpannulla öljyssä silputtua purjoa. Lisää ranskankerma sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada kastike kalapalojen päälle. Kypsennä paloja 200 asteessa noin 40 minuuttia.
- Ripottele kypsennyksen puolessa välissä runsas kerros kokonaisia, kuorittuja pähkinöitä kalapalojen pinnalle.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pähkinäseiti