Paistetut yrtti-voiperunat
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 1,2 kg uusia keitettyjä perunoita
- 2 rkl öljyä
- 3 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. kynteliä, rakuunaa ja persiljaa
- 3 rkl voita
- (ripaus suolaa)
Valmistusohje
1. Paloittele kylmät perunat. Kuumenna muurikkapannu ja lisää pannulle öljy. Lisää paloitellut perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.
2. Sammuta pannu ja lisää joukkoon hienonnetut yrtit ja voi. Kääntele maut sekaisin. Tarjoile perunat lämpiminä. Jos perunat on keitetty runsassuolaisessa vedessä, mausteeksi ei tarvitse lisätä suolaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paistetut yrtti-voiperunat