Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Papu-caesarsalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 200 g erivärisiä tuoreita papuja
  • iso kerä romainesalaattia
  • 100 g parmesaania
  • noin 2 dl paahdettuja leipäkrutonkeja

Kastike

  • 1 kananmuna
  • 2 tl dijoninsinappia
  • veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
  • 4 anjovisfileetä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • noin 1 dl rypsiöljyä

Valmistusohje

Papu-Caesarsalaatti

1. Valmista ensin kastike. Nosta monitoimikoneeseen ensin kanamuna, sinappi, hienonnettu valkosipuli, anjovisfileet ja sitruunamehu. Aja ainekset tasaiseksi soseeksi. Lisää öljy ohuena nauhana koneen samalla käydessä.

2. Huuhtele pavut ja poista kannat. Höyrytä papuja muutama minuutti. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta huolellisesti. Huuhdo salaatinlehdet.

3. Revi salaatinlehdet laakeaan tarjoilukulhoon. Lisää pavut. Kaada päälle kastike. Sekoita ainekset kevyesti nostellen.

4. Ripottele päälle leipäkuutiot ja vuole joukkoon parmesaanilastuja.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Papu-caesarsalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.