Pasta Finlandese
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 3.5 dl pastaa
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
kastike:
- 2.5 dl pakastettuja kanttarelleja
- 1 sipuli
- 1 tl öljyä
- 1 dl kermaa tai vettä
- 0,5 pkt (125 g) sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
- (0,5 tl suolaa)
tarjoiluun:
- noin 25 g kylmäsavuporoa
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja hienonna sulatetut kantarellit.
2. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kuullota hienonnettu sipuli siinä. Lisää hieman vettä tai kermaa ja hauduta sipulit pehmeiksi.
3. Lisää hienonnetut kantarellit ja loput nesteestä ja kuumenna.
4. Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto ja anna sen sulaa. Mausta tarvittaessa suolalla.
5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kantarellikastikkeen kera.
6. Hienonna kylmäsavuporo ja tarjoa pastan kera.
- Ohje: Eija-Leena Hirvenlahti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pasta Finlandese