Reseptit

Pehmeä piparkakku

Ainekset

  • 3 munaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 3 rkl siirappia
  • 1 ½ dl hapanta tai tuoretta kermaa
  • 150 g sulatettua voita
  • 1 rkl piparkakkumaustetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 5 ½ dl vehnäjauhoja

Valmistusohje

Pehmeä piparkakku
  1. Sekoita sooda ja mausteet jauhoihin. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota vuoka. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää kerma, siirappi, jäähtynyt voisula ja jauhoseos.
  2. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pehmeä piparkakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.