Reseptit

Pekan raakunapossu

Ainekset

  • 500-600 g porsaan sisäfileetä
  • valkopippuria
  • ½ tl suolaa
  • 1 dl viskiä
  • 1 dl Dijon-sinappia
  • 4 raakunan oksaa

kastikkeeseen:

  • 2 dl ruoka- tai soijakermaa
  • 1 rkl kaprismarjoja

Valmistusohje

Pekan raakunapossu

  1. Aseta porsaanfilee leivinpaperin ja folion päälle. Ripota pintaan pippuria ja suolaa.
  2. Yhdistä viski ja sinappi. Sivele filee liemellä ja kiedo rakuunanoksiin.
  3. Kääri filee paperiin ja folioon. Kypsennä pakettia tunti 225-asteisessa uunissa. Kesämökillä voit kypsentää possupaketin myös grillissä käännellen.
  4. Raota paketin reunaa ja valuta paistoliemi lirutellen kattilaan. Lisää liemeen ruoka- tai soijakerma ja 1 rkl kaprismarjoja. Keitä kastike sakeaksi.
  5. Viipaloi possu parin sentin paloiksi vinottain ja tarjoa tuoreen rakuunan ja kermaisen kastikkeen kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pekan raakunapossu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.