Pestolammas
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 8 karitsankarekyljystä
- 4 karitsan ulko- tai sisäfileetä
- tai 2 karitsan paahtopaistia
- 4 valkosipulinkynttä
- voita
- mustapippurirouhetta
- 1 rkl soijakastiketta tai
- 2 tl sormisuolaa
pinnalle:
- 2 rkl pestokastiketta
Valmistusohje
1. Paista kyljykset ja fileet voissa mieluiten kuumassa valurautapannussa. Lisää pannuun valkosipulinkynnet. Mausta pikaisesti paistetut lihat pippurirouheella ja soijalla tai suolalla. Huuhdo pannu vesitilkalla.
2. Nosta lihat uunivuokaan, kaada päälle paistoliemi ja sipaise pinta kevyesti pestolla. Kuorruta 225- asteisessa uunissa viitisen minuuttia ja tarjoa keitettyjen papujen ja paistettujen sienien kanssa. Lisänä voi tarjota uuniperunaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pestolammas