Reseptit

Pestolammas

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 8 karitsankarekyljystä
  • 4 karitsan ulko- tai sisäfileetä
  • tai 2 karitsan paahtopaistia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • voita
  • mustapippurirouhetta
  • 1 rkl soijakastiketta tai
  • 2 tl sormisuolaa

pinnalle:

  • 2 rkl pestokastiketta

Valmistusohje

Pestolammas

1. Paista kyljykset ja fileet voissa mieluiten kuumassa valurautapannussa. Lisää pannuun valkosipulinkynnet. Mausta pikaisesti paistetut lihat pippurirouheella ja soijalla tai suolalla. Huuhdo pannu vesitilkalla.

2. Nosta lihat uunivuokaan, kaada päälle paistoliemi ja sipaise pinta kevyesti pestolla. Kuorruta 225- asteisessa uunissa viitisen minuuttia ja tarjoa keitettyjen papujen ja paistettujen sienien kanssa. Lisänä voi tarjota uuniperunaa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pestolammas

Sinun täytyy kommentoidaksesi.