Reseptit

Pihvi

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

  • 100-200 g marmoroitunutta naudan ulkofileetä
  • voita ja oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • gourmetsuolaa myllystä tai loraus soijakastiketta

Valmistusohje

Pihvi

1. Ota liha huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Kuumenna valurautapannu.

2. Kuumenna rasva pannussa. Paista pihvi kuumassa pannussa. Sisältä raakaa pihviä paistetaan 1 1⁄2 minuuttia molemmin puolin, puolikypsää 2-3 minuuttia ja läpikypsää 4-5 minuuttia. Mausta ja anna pihvin hetki tasaantua.

  • Huom: Soijakastike ei sovi keliaakikolle.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pihvi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.