Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pinaatti-ricottapannarit

Perinteiset pinaattiletut saavat pientä twistiä ja muhkean maun lisäämällä lettutaikinaan purkillisen ricottajuustoa. Pulleat pinaatti-ricottapannarit maistuvat sellaisenaan tai perinteiseen tapaan puolukkasurvoksen kera.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
9  annosta

Ainekset

Pinaatti-ricottapannarit:

  • 1 ps (150 g) pakastepinaattia
  • 250 g ricottajuustoa
  • 1.5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1.5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0.5 tl soodaa

paistamiseen:

  • voita/margariinia

pinnalle:

  • hienonnettua kevätsipulia

Valmistusohje

Pinaatti-ricottapannarit tehdään helposti näin:

1. Sulata pinaatti ja valuta ylimääräinen neste. Sekoita pinaatin kanssa ricotta, maito ja kananmunat. Murskaa valkosipuli ja painele veitsenlappeella tahnaksi. Mausta seos valkosipulitahnalla, suolalla ja pippurilla. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi. Sekoita taikina huolellisesti.

2. Paista pannukakkuja molemmilta puolilta runsaassa voissa ja ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia.

Lue myös: Pinaattiletut x 6 – katso herkulliset täytevaihtoehdot ja saat vaihtelua ruokapöytään!

Lue myös Anna.fi/ruoka: Täysjyväpinaattiletut ja kalatäyte


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pinaatti-ricottapannarit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.