Pinaatti-ricottapannarit
Perinteiset pinaattiletut saavat pientä twistiä ja muhkean maun lisäämällä lettutaikinaan purkillisen ricottajuustoa. Pulleat pinaatti-ricottapannarit maistuvat sellaisenaan tai perinteiseen tapaan puolukkasurvoksen kera.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 9 annosta
- Kasvis
Ainekset
Pinaatti-ricottapannarit:
- 1 ps (150 g) pakastepinaattia
- 250 g ricottajuustoa
- 1.5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 1.5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 0.5 tl soodaa
paistamiseen:
- voita/margariinia
pinnalle:
- hienonnettua kevätsipulia
Valmistusohje
Pinaatti-ricottapannarit tehdään helposti näin:
1. Sulata pinaatti ja valuta ylimääräinen neste. Sekoita pinaatin kanssa ricotta, maito ja kananmunat. Murskaa valkosipuli ja painele veitsenlappeella tahnaksi. Mausta seos valkosipulitahnalla, suolalla ja pippurilla. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi. Sekoita taikina huolellisesti.
2. Paista pannukakkuja molemmilta puolilta runsaassa voissa ja ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia.
Lue myös: Pinaattiletut x 6 – katso herkulliset täytevaihtoehdot ja saat vaihtelua ruokapöytään!
Lue myös Anna.fi/ruoka: Täysjyväpinaattiletut ja kalatäyte
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pinaatti-ricottapannarit