Reseptit

Pinaattifrittata

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 300 g pinaattia
  • 2 munaa (suurta)
  • 3 munan valkuaista
  • ¾ dl maitoa
  • 100 g mozzarella-juustoraastetta

salsa:

  • 4 luumutomaattia
  • 2 kevätsipulia tai pala purjoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl korianteria
  • 1 rkl limettimehua
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Pinaattifrittata, Kevyt aamiaismunakas
  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kuumenna öljy pannulla. Lisää silputtu sipuli ja valkosipuli, kypsennä kolmisen minuuttia. Sekoita joukkoon pinaatti. Jaa seos uunin kestäviin annosvuokiin.
  2. Vatkaa munat, valkuaiset, maito ja juusto kulhossa kuohkeaksi seokseksi. Kaada seos vuokiin. Kypsennä uunissa 5-7 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja pinta hyytynyt.
  3. Valmista salsakastike. Poista tomaateista siemenet ja silppua ainekset. Mausta ja tarjoa uunimunakkaan kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pinaattifrittata

Tiina

Kuinkamonelle tästä tulee?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.