Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pinaattimuhennos

Tämän helpompi ei voi kasvislisuke olla. Tarvitset vain kaksi raaka-ainetta: pinaattia ja voita. Pinaattimuhennos maistuu kala-ja kasvisruokien lisukkeena.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pinaattimuhennos:

  • 1 rkl voita
  • 200 g pinaaattia, joko pakasteena tai tuore

Valmistusohje

1. Sulata voi pannulla ja laita pinaatti joukkoon. Pakastepinaatin voi laittaa jäisinä viipaleina ja tuore pinaatti karkeaksihienonnettuna. 2. Haihduta vettä pinaatista hiljaisella lämmöllä haudutellen. Muhennos on valmis kun se on vähän kuivahtanut eikä enää vetinen.

Lue myös: Pinaatti tuo väriä ja voimaa – katso herkulliset reseptit!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pinaattimuhennos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.