Pinaattimuhennos
Tämän helpompi ei voi kasvislisuke olla. Tarvitset vain kaksi raaka-ainetta: pinaattia ja voita. Pinaattimuhennos maistuu kala-ja kasvisruokien lisukkeena.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Pinaattimuhennos:
- 1 rkl voita
- 200 g pinaaattia, joko pakasteena tai tuore
Valmistusohje
1. Sulata voi pannulla ja laita pinaatti joukkoon. Pakastepinaatin voi laittaa jäisinä viipaleina ja tuore pinaatti karkeaksihienonnettuna. 2. Haihduta vettä pinaatista hiljaisella lämmöllä haudutellen. Muhennos on valmis kun se on vähän kuivahtanut eikä enää vetinen.
Lue myös: Pinaatti tuo väriä ja voimaa – katso herkulliset reseptit!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pinaattimuhennos