Pippurinen makaronilaatikko
Makaronilaatikko onnistuu myös ilman makaronien keittämistä. Pippurinen juusto tuo arjen vuokaruokaan ihan uuden vivahteen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Pippurinen makaronilaatikko:
- 400 g täysjyvämakaroneja tai ruispastaa
- 400 g nauhan vähärasvaista jauhelihaa
- (1 sipuli)
- 7 dl kasvis- tai lihalientä
- 1 (100 g) Valio Viola Mustapekka -juusto
Valmistusohje
Pippurinen makaronilaatikko tehdään helposti näin:
1. Valmista kasvis- tai lihaliemi ja sulata juusto siihen. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Voitele laakea uunivuoka ja kaada raa’at makaronit vuokaan. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita.
3. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Ohje: Pirjo Laaksonen
Arkeen sopivat myös muut herkulliset pastaruoat kuten kermainen pasta carbonara sekä tomaattinen tonnikalapasta.
Katso myös Anna.fi: Pasta x 7
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pippurinen makaronilaatikko