Reseptit

Poro-suppilopiiraat

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • 100 g voita tai margariinia
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 3 dl vehnähiivaleipäjauhoja
  • 0.5 dl vettä

täyte:

  • 150 g suppilovahveroita
  • 2 kevätsipulia
  • 1 rkl rasvaa
  • 250 g Koskenlaskija-savuporosulatejuustoa
  • (50 g savuporoa)
  • 1 kananmuna
  • 0.5 dl juustoraastetta
  • timjamia

Valmistusohje

Poro-suppilopiiraat

1. Nypi rasva, juustoraaste ja jauhot muruiseksi seokseksi. Lisää vesi ja anna taikinan levähtää jääkaapissa kymmenisen minuuttia.

2. Silppua sienet ja sipulit. Kuullota ne kevyesti rasvassa. Lisää joukkoon kuutioiksi leikattu juusto ja kuumenna, kunnes juusto sulaa. Lisää muna, juustoraaste ja timjami.

3. Painele taikina pieniin piirasvuokiin. Lusikoi täyte taikinakuppeihin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Poro-suppilopiiraat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.