Poroleipäset
Näyttävät poroleipäset eivät vaadi muuta kuin saaristolaisleivän voitelun tuorejuustolla ja viipaleen savuporoa päällensä.
- Munaton
Ainekset
Poroleipäset:
- 8 palaa saaristolaisleipää
- noin 50 g metsäsienituorejuustoa (Viola)
- 100 g savuporoa tai kuivaporoa ohuina viipaleina
- rucolan lehtiä
- minitomaatin lohkoja
Valmistusohje
1. Ota leipäpaloista muotilla pyöreitä leipäsiä. Sivele päälle maustettua tuorejuustoa (muutkin tuorejuustot käyvät).
2. Leikkele poroviipaleet ohuiksi suikaleiksi ja nosta keko lihaleikkelettä leiville. Korista rucolalla ja tomaattilohkoilla.
Katso myös: Parhaat pororeseptit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Poroleipäset