Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Poroleipäset

Näyttävät poroleipäset eivät vaadi muuta kuin saaristolaisleivän voitelun tuorejuustolla ja viipaleen savuporoa päällensä.

Ainekset

Poroleipäset:

  • 8 palaa saaristolaisleipää
  • noin 50 g metsäsienituorejuustoa (Viola)
  • 100 g savuporoa tai kuivaporoa ohuina viipaleina
  • rucolan lehtiä
  • minitomaatin lohkoja

Valmistusohje

1. Ota leipäpaloista muotilla pyöreitä leipäsiä. Sivele päälle maustettua tuorejuustoa (muutkin tuorejuustot käyvät).

2. Leikkele poroviipaleet ohuiksi suikaleiksi ja nosta keko lihaleikkelettä leiville. Korista rucolalla ja tomaattilohkoilla.

Katso myös: Parhaat pororeseptit

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Poroleipäset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.