Porsaankyljykset kumkvattikastikkeella

Porsaankyljykset kumkvattikastikkeella 

60
min
30-60 min

Ainekset

4 porsaankyljystä
1 rkl voita
2 rkl soijakastiketta
1 rkl margariinia
150 g kumkvatteja
3 kpl pientä sipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
3 dl vettä
3/4 dl faniinisokeria
pala tuoretta inkivääriä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

  1. Ruskista kyljykset kevyesti voissa paistinpannulla. Pane kyljykset uunivuokaan ja kaada päälle soijakastike. Anna maustua hetki.
  2. Kuumenna margariini paistinpannussa. Lisää siihen viipaloidut kumkvatit, lohkotut sipulit ja paloitellut valkosipulinkynnet. Anna niiden pehmetä muutama minuutti ja lisää sitten neste.
  3. Mausta kastike sokerilla, raastetulla inkiväärillä ja mausteilla ja anna seoksen hautua noin 15 minuuttia.
  4. Kaada valmis kastike kyljyksille ja kypsennä niitä 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
10.04.2007
Kotiliesi