Porsaankyljykset kumkvattikastikkeella
- Gluteeniton
Ainekset
- 4 porsaankyljystä
- 1 rkl voita
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl margariinia
- 150 g kumkvatteja
- 3 kpl pientä sipulia
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 3 dl vettä
- ¾ dl faniinisokeria
- pala tuoretta inkivääriä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
- Ruskista kyljykset kevyesti voissa paistinpannulla. Pane kyljykset uunivuokaan ja kaada päälle soijakastike. Anna maustua hetki.
- Kuumenna margariini paistinpannussa. Lisää siihen viipaloidut kumkvatit, lohkotut sipulit ja paloitellut valkosipulinkynnet. Anna niiden pehmetä muutama minuutti ja lisää sitten neste.
- Mausta kastike sokerilla, raastetulla inkiväärillä ja mausteilla ja anna seoksen hautua noin 15 minuuttia.
- Kaada valmis kastike kyljyksille ja kypsennä niitä 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Porsaankyljykset kumkvattikastikkeella