Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punajuuripihvit

Punajuuripihvit valmistuvat näppärästi etikkapunajuurista. Raastettu peruna tuo näihin kasvispihveihin mehevyyttä ja valkosipuli täyteläistä makua. Nauti punajuuripihvit keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa. Voit sujauttaa punajuuripihvit myös hampurilaissämpylän väliin.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Punajuuripihvit

  • 4 etikkapunajuurta
  • 3 perunaa
  • 1 sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 muna
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl yrttisuolaa
  • ½ tl oreganoa

Valmistusohje

Punajuuripihvit etikkapunajuurista valmistuvat näin:

1.Tee juureksista ja sipuleista hienoa raastetta. Sekoita niiden joukkoon muna, jauhot ja mausteet.

2. Kypsennä taikinasta ohukaispannussa punajuuripihvejä. Tee se hitaasti, jotta raaka peruna kypsyy.

3. Valmista piparjuurikastike sekoittamalla valmiiseen valkokastikkeeseen piparjuuritahnaa putkilosta.

Vinkki: Tarjoile punajuuripihvit keitetyn riisin tai perunamuusin kanssa. Punajuuripihvit voi sujauttaa myös hampurilaissämpylöiden väliin vaikkapa pikkelöityjen kurkkujen tai tsatsikin kanssa.

Lue myös Anna.fi: Punajuuri yllättää monikäyttöisyydellään


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punajuuripihvit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.