Punasipulisilli
Punasipulisilli tarjotaan punaviinisiirapin kanssa. Punasipuli on parhaimmillaan ruoissa, joissa kuoren punainen väri pääsee oikeuksiinsa. Sillilautasella punasipuli maustaa ja voi jopa hehkua.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Punasipulisilli:
- 4 matjessillifileetä
Punaviinisiirappi
- 2-3 punasipulia
- 1 dl glögitiivistettä
- 1 dl punaviiniä
- 1 dl sokeria
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- rouhittua mustapippuria
- 2 tl soijakastiketta
Valmistusohje
1. Mittaa pieniksi kuutioiksi silputut punasipulit ja muut siirapin ainekset laakeaan kattilaan ja keitä noin 15 minuttia, kunnes seos sakenee. Anna jäähtyä.
2. Leikkaa sillifileet pieniksi paloiksi ja tarjoa ne alkupalana punaviinisiirapissa.
Katso myös: Perinteinen joulumenu
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Silli-tuorejuustopallot
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punasipulisilli