Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punasipulisilli

Punasipulisilli tarjotaan punaviinisiirapin kanssa. Punasipuli on parhaimmillaan ruoissa, joissa kuoren punainen väri pääsee oikeuksiinsa. Sillilautasella punasipuli maustaa ja voi jopa hehkua.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Punasipulisilli:

  • 4 matjessillifileetä

Punaviinisiirappi

  • 2-3 punasipulia
  • 1 dl glögitiivistettä
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 2 tl soijakastiketta

Valmistusohje

1. Mittaa pieniksi kuutioiksi silputut punasipulit ja muut siirapin ainekset laakeaan kattilaan ja keitä noin 15 minuttia, kunnes seos sakenee. Anna jäähtyä.

2. Leikkaa sillifileet pieniksi paloiksi ja tarjoa ne alkupalana punaviinisiirapissa.

Katso myös: Perinteinen joulumenu

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Silli-tuorejuustopallot


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punasipulisilli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.