Reseptit

Puolukka-appelsiinimarmeladi

Ainekset

  • 5 dl puolukoita
  • 2 dl hillo-marmeladisokeria
  • puolikkaan appelsiinin kuori suikaloituna
  • 1 dl appelsiinimehua

Valmistusohje

Puolukka-appelsiinimarmeladi

1. Pane kaikki raaka-aineet kattilaan ja sekoita hyvin. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti.

2. Siirrä kattila syrjään ja anna seoksen jäähtyä. Sekoittele marmeladia silloin tällöin. Kun marjat pysyvät seoksessa tasaisesti eivätkä nouse pintaan, voit siirtää marmeladin puolen litran vetoiseen, kylmällä vedellä huuhdeltuun kulhoon. Suojaa puolukka-appelsiinimarmeladi kelmulla ja nosta kylmään.

Vinkki: Jos haluat puolukkamarmeladin säilyvän pitkään, voit lisätä siihen säilöntäainetta (esim. Melatin) pakkauksen ohjeen mukaisen määrän.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Puolukka-appelsiinimarmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.