Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Quesadillat

Täytä Quesadillat vaikkapa kanalla, kasviksilla tai kinkulla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Quesadillat:

  • 4 valmista tortillalettua
  • 2 dl mozzarellajuustoraastetta
  • tuoretta basilikaa
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Quesadillat tehdään helposti näin:

1. Ripottele kahden letun päälle juustoraastetta ja basilikan lehtiä. Paina toinen lettu toisen päälle.

2. Paista öljytyllä pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.

3. Leikkaa lettu neljään tai kuuten osaan ja tarjoa paahdetun tomaattikeiton kanssa.

Vinkki: Lettujen väliin sopii myös kinkku, kypsä kana, tomaatti, paprika ja korianteri.

Lisää reseptejä: 

Jalopeno-juustoruudut Juusto-yrttisolmut Ruoka.fi: Quesadillat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Quesadillat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.