Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Raparpericrumble

Raparpericrumble on pinnalta rapsakka paistos, johon voi käyttää kaura- tai kookoshiutaleita. Raparpericrumble tarjotaan jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Raparperit:

  • 1 l raparperikuutioita
  • 2,5 dl kookos- tai ruokosokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • voita voiteluun

PINNALLE

  • 100 g voita
  • 1 dl kookos- tai ruokosokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl kaura- tai kookoshiutaleita

Valmistusohje

Raparpericrumble leivotaan helposti näin:

1. Voitele piirakkavuoka tai 6annosvuokaa. Levitä pohjalleraparperit, kardemumma ja sokerit. Kypsennä 15 minuuttia200-asteisessa uunissa

2. Nypi rasva, sokeri ja kuivataineet keskenään. Ripotteleraparperiseoksen päälle ja kuorruta noin 15 minuuttia. Tarjoa raparpericrumble  jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Vinkki: Raparperin pakastaminen – säilö runsas raparperisato helposti ja nopeasti talteen

Lue myös Anna.fi: Raparperi hurmaa jäätelössä, fetapaistoksessa, marenkikakussa – Tässä ovat kesän ihanimmat makeat ja suolaiset raparperireseptit!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raparpericrumble

Sinun täytyy kommentoidaksesi.