Reseptit

Raparperimuffinit kuorrutteella

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
30  annosta

Ainekset

  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 200 g voita tai margariinia
  • 2 dl sokeria tai ruokosokeria
  • 3 munaa
  • 2 dl pieniä raparperipaloja

kuorrutus:

  • 4 dl tomusokeria
  • 1 dl metsämansikanmakuista tomusokeria
  • n. ½ dl ruusuvettä tai sitruunamehua

Valmistusohje

Raparperimuffinit kuorrutteella

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita leivinjauhe ja mausteet jauhoihin. Lado paperivuokia uunipellille.

2. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita pieniksi paloiksi leikatut raparperit jauhoseokseen ja lisää taikinaan. Jaa taikina paperivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Sekoita sokerikuorrutuksen ainekset, lisää nestettä vähitellen, kunnes kuorrutus on helposti levitettävää mutta ei löysää. Sivele kuorrutus muffineille.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raparperimuffinit kuorrutteella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.