Raparperisorbetti
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1.2 kg tuoretta raparperia
- 6 dl sokerilientä
- sitruunan mehua maun mukaan
Valmistusohje
- Valmistetaan jäätelökoneella
- Kuori ja paloittele raparperi. Keitä sokeriliemi. Keitä raparperipaloja mikrossa kunnes ne ovat täysin pehmeitä. Anna jäähtyä.
- Soseuta raparperi ja 2/3 sokeriliemestä monitoimikoneessa kunnes seos on täysin sileää. Mausta sose sitruunamehulla jatarvittaessa sokeriliemellä. Valmista sorbetti jäätelökoneella.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparperisorbetti
Nyt muutaman kerran teidän sivuillanne vierailleena, pakko antaa palautetta sivun käytettävyydestä; mainokset häiritsevät todella paljon sivuston selailua, popup -mainoksia aukeaa yksi toisensa jälkeen ja itse asia jää helposti peittoon. Ruokaohjeenne ovat kivoja, mutta tällä mainosten tyrkyttämisellä vaihdan sivustoa aika nopeaan ):