Retikka-kurkkusalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 iso retikka
- 1 kurkku
- ripaus suolaa
Maustekastike
- 1 limetin mehu
- 1 rkl mirinkastiketta
- 2 tl riisiviinietikkaa
- 2 tl seesamiöljyä
koristeeksi
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Kuori retikka ja puhdista kurkku. Leikkaa molemmat kahteen osaan. Höylää retikasta ja kurkusta pituussuunnassa juustohöylällä lastuja. Nosta kulhoon, mausta kevyesti suolalla ja sekoita.
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valuta kastike kasvislastuille. Anna maustua hetki ennen tarjoamista.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Retikka-kurkkusalaatti