Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rukiinen rapuhampurilainen

Rukiinen rapuhampurilainen kootaan ruisleivän väliin. Katkaravuista ja vaaleasta kalasta pyöräytetyn pihvin seuraan sopii klassinen remoulademajoneesi.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Kalapihvi

  • 4 paahtoleipäviipaletta
  • 1 dl kermaa
  • valkopippuria
  • 1 tl suolaa
  • 500 g vaaleaa kalaa (esimer- kiksi kuhaa tai ahventa)
  • 500 g katkarapuja
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl kaprismarjoja

Hampurilainen

  • 8 reissumiestä tai muuta leipäparia
  • 2 dl remoulade- tai tartar- kastiketta
  • 2 rkl sinappirelishiä
  • tilliä
  • salaattikasviksia

Valmistusohje

Rukiinen rapuhampurilainen valmistuu helposti näin:

1. Mittaa kaikki kalapihvien ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä. Muovaa seoksesta pihvejä ja paista rasvassa pannulla.

2. Sekoita sinappirelish ja silputtu tilli remouladekastikkeeseen. Sivele seosta leiville. Täytä leivät salaattikasviksilla ja kalapihveillä.

Katso myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä

Katso myös Anna.fi/ruoka: Kalahampurilaiset


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rukiinen rapuhampurilainen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.