Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Savuahven-röra

Savuahven-röra on kesäherkkujen luottokumppani. Tarjoa herkullista kalatahnaa esimerkiksi keitetyn tai grillatun, vihreän parsan kanssa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Savuahven-röra:

  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 4 savustettua ahventa tai muuta savukalaa
  • ½ dl silputtua tilliä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

Savuahven-röra valmistuu helposti näin:

1. Keitä kananmunia noin 6 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori. Silppua munat haarukalla.

2. Perkaa savukalat ja sekoita ainekset tahnaksi. Tarjoa keitetyn tai grillatun, vihreän parsan kanssa.

Katso myös: Kalan savustaminen

Katso myös Anna.fi/ruoka: Spelttiräiskäleet katkaraputäytteellä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Savuahven-röra

Sinun täytyy kommentoidaksesi.