Savulohimunat
Savulohitahnalla täytetyt kananmunat mukailevat klassisia paholaisen munia. Somat alkupalat maistuvat suolaisina suupaloina tilanteessa kuin tilanteessa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Kananmunat:
- 4 kananmunaa
Savulohitäyte:
- 75 g kylmäsavustettua lohta
- 1 salottisipuli
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1 rkl sitruunamehua
- 2-3 rkl majoneesia
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Savulohimunat tehdään helposti näin:
1. Keitä kanamunat koviksi eli noin 8-10 minuuttia. Jäähdytä hetki kylmässä vedessä ja kuori.
2. Hienonna täytettä varten lohi, kuorittu salottisipuli ja kaprikset ja sekoita keskenään. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja majoneesi. Mausta sitruunamehulla ja ripauksella rouhittua mustapippuria.
3. Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja jaa täyte tasaisesti puolikkaiden päälle. Koristele ruohosipulisilpulla.
Katso myös: Paholaisen munat – lyömätön alkupala, joka valmistuu hetkessä ilman reseptiä
Katso myös Anna.fi/ruoka: Mäti-lohisuupalat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Savulohimunat