Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Seesami-juustopaneroitu seiti

Paksteseitikö muka tylsää ja mautonta? Höpsis! Seesami-juustopanerointi takaa maun ja mehevyyden. Muusia kaveriksi ja kyllä kelpaa!

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Seesami-juustopaneroitua seitiä:

  • 1 pkt (4 x 100 g) seitiä annospaloina
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 kananmuna
  • 4 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 ½ tl korianterinsiemeniä
  • 3 rkl parmesaanijuustoraastetta

Paistamiseen

  • voita

Valmistusohje

1. Anna seitipalojen ensin puoliksi sulaa. Sekoita yhdellä lautasella jauhot ja suola, riko toisessa kanamunat ja sekoita kolmannessa seesaminsiemenet, murskatut korianterinsiemenet sekä parmesaaniraaste.

2. Kääntele seitipalat ensin suolalla maustetuissa jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi siemenjuustoseoksessa.

3. Paista seiti kohtalaisella lämmöllä pannulla voissa 3-4 minuuttia per puoli. Tarjoile seiti esimerkiksi pinaatilla ja parmesaanilla maustetun perunamuusin kera.

Kurkkaa myös vinkit pakastekalan valmistukseen: Pakastekala muuntuu moneksi – katso nämä vinkit ja teet helposti maukasta kalaruokaa!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Seesami-juustopaneroitu seiti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.