Sienikiusaus

Sienikiusaus 

60+
min
8 annosta
yli 60 min
Sienikiusaus on herkullinen iltaruoka, joka syntyy nopeasti puolivalmiista perunaseoksesta ja suppilovahveroista.

Ainekset

1 l suppilovahveroita
voi-öljyseosta (tai 170 g pekonia)
1 kg perunasipuliseosta (pakaste)
2 tl suolaa
ripaus valkopippuria
4 dl ruokakermaa

Pinnalle

1 dl parmesaania

Valmistusohje

Sienikiusaus

1. Puhdista ja silppua sienet. Kuumenna rasva ja lisää joukkoon silputut sienet ja paista. Jos käytät pekonia, saksi se pieniksi paloiksi ja ruskista pannulla ennen sienien lisäämistä.

2. Kaada puolet perunasipuli-seoksesta laakean vuoan pohjalle. Kaada päälle sieniseos, joka on maustettu kevyesti suolalla ja pippurilla.

3. Kaada jäljellä oleva perunaseos vuokaan. Sekoita mausteet ja parmesaani kermaan, kaada seos vuokaan. Kypsennä sienikiusausta 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Kokeile myös muita suppilovahveroreseptejä:
Suppilovahvero-savuporokeitto
Juustoinen suppilovahveropiirakka
Suppisrösti
Ruoka.fi: Suppilovahverokeitto

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
26.10.2013
Kotiliesi