Reseptit

Siika-raputartar

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • ruisleipäpaloja tai mallasleipää

tahna:

  • 250 g graavisiikaa
  • 150 g katkarapuja
  • 100 g ruohosipulituorejuustoa

pinnalle:

  • 1-2 punasipulia tai
  • ruukku ruohosipulia
  • tilliä
  • muutama katkarapu

Valmistusohje

Siika-raputartar

1. Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla pieniä paloja.
2. Pyöräytä siika ja katkaravut tuorejuuston kanssa tehosekoittimessa tahnaksi. Lusikoi tahna leiville.
3. Silppua punasipuli ja ripota sipulia leiville. Korista katkaravuilla ja tillin oksalla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Siika-raputartar

Sinun täytyy kommentoidaksesi.