Siikaröra

Siikaröra 

30
min
10 annosta
alle 30 min

Ainekset

400 g graavisuolattua siikaa
2 dl ranskankermaa
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 rkl silputtua tilliä
2 rkl silputtua ruohosipulia tai punasipulia
1 rkl sitruunamehua
valkopippuria
200 dl siian mätiä

Valmistusohje

Siikaröra valmistuu alle puolessa tunnissa ja maistuu yhdessä perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.

1. Silppua viipaloitu graavisiika pieniksi paloiksi. Silppua kananmunat haarukalla.

2. Sekoita ainekset ja tarjoa alkupalana kalapöydässä perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Siikaröra säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
10.12.2013
Kotiliesi