Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sillihakkelus

Sillihakkelus saa herkullisen maun kananmunasta, smetanasta ja ruohosipulista. Nauti sillihakkelus tumman leivän tai perunoiden kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Sillihakkelus

  • 2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 2 kpl matjessillifileetä
  • 1 dl rouhittua hapankorppua
  • 1 dl smetanaa
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl ruohosipulia

Valmistusohje

Sillihakkelus

Sillihakkelus valmistuu helposti näin: 

  1. Keitä, kuori ja silppua kananmunat. Valuta sillifi leet ja saksi ne silpuksi. Jauha korput. Sekoita sitruunamehu smetanaan.
  2. Sekoita korppurouhe sillisilpun kanssa. Kaada päälle smetana. Korista kananmunahakkeluksella ja silputulla ruohosipulilla.

Vinkki: Tarjoa sillihakkelus esimeriksi tumman leivän tai keitettyjen varhaisperunoiden kanssa.

Lue myös Anna.fi: Näin teet herkullisen sillivoileivän


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sillihakkelus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.