Sillröra eli sillipöperö
Sillröra eli sillipöperö on suoraan famun reseptivihosta. Keitetyt potut ja silli ovat voittamaton yhdistelmä. Tekaise sillistä tahna ja sekoita se smetanan, munahakkeluksen ja sipulisilpun kanssa herkuksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Sillröra eli sillipöperö
- 2 sillifileetä
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 dl smetanaa
- ruohosipulia
- tilliä
- 1 rkl murskattua hapankorppua
- 1 rkl kapriksia
Valmistusohje
Sillröra eli sillipöperö tehdään näin:
1. Silppua sillifileet ja kananmunat.
2. Sekoita joukkoon smetana, silputut yrtit ja hapankorppumurska sekä kaprikset.
3. Tarjoa sillröra eli sillipöperö keitettyjen perunoiden ja rukiisen hapanleivän, hapankorppujen tai saaristolaisleivän kanssa.
Lue myös Anna.fi: Silliä pöytään – nappaa helpot reseptit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sillröra eli sillipöperö