Reseptit

Sipulimarmeladi

Ainekset

  • 500 g salottisipuleita
  • 300 g sokeria
  • sitruuna
  • vettä

Valmistusohje

Sipulimarmeladi

  1. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Pane sipulit kulhoon ja kaada vettä niin, että sipulit peittyvät. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja anna sipuleiden maustua muutama tunti.
  2. Valuta sipulit siivilässä ja pane kattilaan. Lisää kattilaan sokeri ja puolikkaan sitruunan mehu. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen noin 30-40 minuuttia, kunnes seos on marmeladimaista ja kauniin kiiltävää.
  3. Täytä pestyt ja lämmitetyt tölkit sipulimarmeladilla, sulje heti.
  4. Säilytä jäähtynyt sipulimarmeladi viileässä.

Kokeile myös:

Porkkanamarmeladi

Syysmarmeladi

Aprikoosimarmeladit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sipulimarmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.