Sipulimarmeladi
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g salottisipuleita
- 300 g sokeria
- sitruuna
- vettä
Valmistusohje
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Pane sipulit kulhoon ja kaada vettä niin, että sipulit peittyvät. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja anna sipuleiden maustua muutama tunti.
- Valuta sipulit siivilässä ja pane kattilaan. Lisää kattilaan sokeri ja puolikkaan sitruunan mehu. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen noin 30-40 minuuttia, kunnes seos on marmeladimaista ja kauniin kiiltävää.
- Täytä pestyt ja lämmitetyt tölkit sipulimarmeladilla, sulje heti.
- Säilytä jäähtynyt sipulimarmeladi viileässä.
Kokeile myös:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sipulimarmeladi