Reseptit

Sitruunainen lohicarpaccio

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 400 g tuoretta lohta
  • merisuolaa myllystä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ½ sitruunan mehu
  • 4 rkl sitruuna- tai oliiviöljyä
  • hiven sokeria
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Sitruunainen lohicarpaccio

Sitruunainen lohicarpaccio sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ohueksi leikattu lohi on raikkaan herkullinen ja kevyt lisä ruokapöytään.

1. Laita lohifilee 30 minuutiksi pakastimeen. Leikkaa kohmeinen lohipala paperinohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet lautaselle. Rouhi päälle merisuolaa myllystä.

2. Sekoita keskenään sitruunankuoriraaste, öljy, sokeri ja mustapippuri. Pirskottele seosta lohiviipaleille.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sitruunainen lohicarpaccio

Sinun täytyy kommentoidaksesi.