Suklaa-juustokakkupiparit
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 35 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 75 g voita tai margariinia
- 75 g tuorejuustoa
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 50 g tummaa suklaata
- 2 digestive-keksiä
Valmistusohje
1. Vaahdota kulhossa huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto tasaiseksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes seos on ilmavaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa hienoksi ja kääntele taikinan joukkoon.
2. Pyörittele taikinasta ruokalusikallisen kokoisia kuulia. Murusta keksit hienoksi muruseokseksi. Kääntele jokainen taikinapallo keksinmuruissa ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä keksien väliin kunnolla leviämisvaraa.
3. Paista suklaa-juustokakkupipareita 200-asteisessa uunin keskitasossa 8-10 minuuttia tai kunnes niiden reunat hieman saavat väriä. Anna keksien jäähtyä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaa-juustokakkupiparit