Suklaa-juustokakkupiparit

Suklaa-juustokakkupiparit 

60
min
35 annosta
30-60 min

Ainekset

75 g voita tai margariinia
75 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g tummaa suklaata
2 digestive-keksiä

Valmistusohje

1. Vaahdota kulhossa huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto tasaiseksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes seos on ilmavaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa hienoksi ja kääntele taikinan joukkoon.

2. Pyörittele taikinasta ruokalusikallisen kokoisia kuulia. Murusta keksit hienoksi muruseokseksi. Kääntele jokainen taikinapallo keksinmuruissa ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä keksien väliin kunnolla leviämisvaraa.

3. Paista suklaa-juustokakkupipareita 200-asteisessa uunin keskitasossa 8-10 minuuttia tai kunnes niiden reunat hieman saavat väriä. Anna keksien jäähtyä.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
16.12.2013
Kotiliesi