Suklaa-mangomalja
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
tummasuklaamousse:
- 100 g tummaa suklaata
- 2 kananmunan keltuaista
- 2 dl kuohukermaa
mangoraita:
- 1 tlk säilykemangoja tai 1-2 tuoretta kypsää mangoa
valkosuklaajogurtti:
- 100 g valkosuklaata
- 2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 10%)
koristeeksi:
- rouhittuja pistaasipähkinöitä
Valmistusohje
- Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneen suklaan joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele suklaaseoksen joukkoon. Jaa mousse tasan kuuden jälkiruokamaljan pohjalle.
- Sulata valkosuklaa. Sekoita jogurtin joukkoon. Lusikoi suklaamoussen päälle.
- Soseuta mangot sauvasekoittimella. Lusikoi mangosose valkosuklaajogurtin pinnalle. Koristele rouhituilla pistaasipähkinöillä. Säilytä jälkiruoka jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaa-mangomalja