Suklaakuorrutteiset omenat
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
Ainekset
- 10 kpl pienikokoisia omenoita
- 400 g Fazerin tummaa suklaata
- 100 g Fazerin valkosuklaata
- 1 dl pieniä valkoisia vaahtokarkkeja
- 1 dl rusinoita, murskattuna
- 1 dl maapähkinöitä, murskattuna
Valmistusohje
Pese omenat ja poista niistä varret. Laita keskelle puinen grillitikku ja katkaise ylimääräinen osa pois, tikun ei tarvitse olla kovin pitkä.
Sulata tumma suklaa vesihauteessa, kunnes on notkeaa. Kasta omenat yksitellen suklaassa ja nosta sivuun. Anna hetken seisahtaa ja lisää omenoiden pintaan puoliksi leikattuja vaahtokarkkeja sekä murskattuja rusinoita ja pähkinöitä.
Sulata valkosuklaa joko vesihauteessa tai mikrossa ja pursota pienen tyllan avulla nauhana omenoiden pintaan.
Voit halutessasi laittaa omenat hetkeksi viileään. Tarjoa omenat, kun suklaapinta on kovettunut.
Omenat voi halutessaan koristella pienillä koristenauhoilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaakuorrutteiset omenat