Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaasuupalat

Suklaasuupalat eli suklaiset pikkuleivät ovat täydellisiä herkkupaloja iltapäivän kahvihetkiin. Kaakaolla maustetut, pursotetut muroleivät täytetään suklaisella maapähkinävoilla.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
50  annosta

Ainekset

Suklaasuupalat:

  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 kananmuna
  • 1 dl sokeria
  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl kaakaojauhetta
  • 0.5 tl leivinjauhetta
  • 3 tl vaniljasokeria

Suklaasuupalojen väliin:

  • 50 g tummaa suklaata
  • 2 dl maapähkinävoita

Suklaasuupalojen pinnalle:

  • kaakaojauhetta

Valmistusohje

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita kananmuna hyvin vatkaten voivaahtoon. Lisää lopuksi jauhot ja mausteet.

2. Pane taikina noin 30 minuutiksi jääkaapppiin ja leivo pikkuleiviksi. Pursota jääkaapissa levähtänyt taikina vuoratulle pellille kukiksi ja paista 200 asteessa noin 5 minuuttia.

3. Sulata tumma suklaa ja sekoita se maapähkinävoihin. Sivele seosta kahden suklaakukan väliin ja seulo pinnalle kaakaojauhetta.

Katso myös: Kotilieden parhaimmat pikkuleivät – katso herkullisten pikkuleipien reseptit!

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaasuupalat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.