Reseptit

Suklainen kakunkuorrutus

Ainekset

  • 150 g laktoositonta margariinia
  • 3 dl tomusokeria
  • 2 keltuaista tai valkuaista
  • 200 g taloussuklaata
  • 1 dl vahvaa kahvia
  • 1 rkl murukahvia
  • 1 rkl kaakaojauhetta

Valmistusohje

Suklainen kakunkuorrutus
  1. Sulata suklaa paloina vesihauteessa. Vatkaa margariini ja tomusokeri keskenään ja lisää keltuaiset tai valkuaiset joukkoon. Lisää sulaan suklaaseen murukahvin ja kaakaojauheen voimistama vahva kahvi ja sekoita lämmin kahvisuklaa rasvaseoksen joukkoon. Levitä kuorrutus sopivan haaleana kakun päälle.
  2. Kun kuorrutus jäähtyy vähän enemmän, siitä voi pursottaa koristeita kakun, jälkiruokien tai vaikka jäädykkeen päälle.
  • Ohje Liisa Siirama, Järvenpää

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklainen kakunkuorrutus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.