Reseptit

Sulatettu juusto

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 200 g raclette- tai goudajuustoa
  • 100 g appenzeller juustoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl valkoviiniä*

koristeluun:

  • persiljaa ja basilikaa

Valmistusohje

Sulatettu juusto
  1. Raasta juusto karkeaksi raasteeksi. Halkaise valkosipulinkynsi ja sivele sillä huolellisesti valurautapadan pohja. Kaada juustoraaste pataan ja lisää viini, kun juusto alkaa sulaa. Sekoita tasaiseksi. Nauti sula juusto leipäpalojen ja yrttisilpun kanssa. *Jos sulatat juuston nuotiolla, käytä viinin asemesta 2-3 rkl väkevää viinaa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sulatettu juusto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.