Reseptit

Suolaan haudattu siika

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 ½ kg painoinen siika
  • 1 sitruuna
  • valkopippuria
  • vähän (sitruuna)suolaa
  • 1 kg karkeaa suolaa

Valmistusohje

Suolaan haudattu siika

1. Perkaa ja suomusta siika. Mausta sisältä kevyesti suolalla ja pippurilla. Asettele kalan päälle sitruunaviipaleita.

2. Vuoraa kalan kokoinen uunivuoka kaksinkertaisella voipaperilla. Ripota puolet suolasta paperille. Aseta siika suolapedille ja peitä suolalla. Kääri tiukaksi paketiksi ja kypsennä 40 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Tarjoa perunoiden kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suolaan haudattu siika

Sinun täytyy kommentoidaksesi.