Reseptit

Suppilovahveronyytit

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
35  annosta

Ainekset

  • 1 pkt fillotaikinaa
  • 1 l suppilovahveroita
  • 2 sipulia, silputtuna
  • 2-3 valkosipulinkynttä, silputtuna
  • 1 pkt vuohenjuustoa tai parmesaania

Valmistusohje

Suppilovahveronyytit

Sulata fillotaikina.

Valmista täyte. Sulata jo aiemmin paistetut suppilovahverot ja leikkaa sipuli pieneksi silpuksi. Paista vielä sienet ja sipulit pannulla ja laita jäähtymään.

Leikkaa fillotaikinasta neliönmuotoisia levyjä siten, että yhteen fillonyyttiin tulee neljä levyä. Levitä kahden levyn päälle kevyesti oliiviöljyä ja lisää toiset kaksi levyä niiden päälle kulmittain. Levitä myös niiden päälle ohuesti oliiviöljyä.

Lisää fillotaikinalevyjen päälle täytettä ja lisää nokare vuohenjuustoa. Voit vaihtoehtoisesti käyttää vuohenjuuston tilalla myös parmesanlastuja.

Ota fillolevyn kulmista kiinni ja pyöräytä fillonyyttiä hiukan rullalle. Paista pellillä 180 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes nyytit ovat kullanruskeita.

Anna hiukan jäähtyä ja tarjoile esim. sweet and sour kastikkeen kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suppilovahveronyytit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.