Suppilovahverohillo
Suppishillo ryyditetään jouluisilla mausteilla. Tahmea ja makea sienihillo sopii liharuokien kaveriksi. Ohjeella valmistat noin 500 g suppishilloa.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 dl vettä
- 0.5 dl väkiviinaetikkaa
- 0.5 dl valkoviinietikkaa
- ripaus suolaa
- 3.5 dl (ruoko)sokeria
- 2 tl piparkakkumaustetta
- 1 l suppilovahveroita
Valmistusohje
1. Repäise sienet kahtia ja huuhdo ne. Mittaa liemiainekset kattilaan. Kuumenna, kunnes sokeri liukenee.
2. Lisää joukkoon sienet ja keitä puolisen tuntia, kunnes liemi kiehuu kokoon ja säilyke on tahmaisen siirappimaista. Kaada suppishillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kansilla.
Kokeile myös muita suppilovahveroreseptejä: Suppilovahvero-savuporokeitto Juustoinen suppilovahveropiirakka Suppisrösti Ruoka.fi: Suppilovahverokeitto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suppilovahverohillo