Reseptit

Tahmea suklaakakku

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 200 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 4 kpl munankeltuaista
  • 2.5 dl sokeria
  • 3 dl mantelijauhetta
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 4 kpl munanvalkuaista

vuokiin:

  • voita
  • 5 rkl sokeria

Valmistusohje

Tahmea suklaakakku

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Voitele 6 pientä annoskulhoa tai uuninkestävää kahvikuppia ja leivitä ne sokerilla. Sulata suklaa ja voi mikroaaltouunissa. Erottele munan keltuaiset valkuaisista.
  2. Vaahdota munan valkuaiset. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
  3. Lisää suklaa-voiseos keltuaisvaahtoon. Lisää joukkoon mantelijauhe ja vehnäjauhot. Sekoita lopuksi joukkoon valkuaisvaahto. Jaa taikina vuokiin.
  4. Aseta vuoat vesihauteeseen laakeaan uunivuokaan. Kypsennä suklaakakkuja 180 -asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tahmea suklaakakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.