Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tattaripaneroitu kuha

Helpoimmillaan voissa paistettu kuha ei kaipaa mausteekseen kuin suolaa ja pippuria sekä tilkan sitruunamehua. Tattaripanerointi tuo paistetulle kuhafileelle kuitenkin herkullisen makuvivahteen ja rapean rapsakan pinnan.

Ainekset

Tattaripaneroitua kuhaa:

  • ruodottomia kuhafileitä
  • tattarirouhetta tai -hiutaleita
  • 1-2 kananmunaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

tarjoiluun:

  • sitruunalohkoja
  • tuoretta tilliä

paistamiseen

  • voita

Valmistusohje

  1. Ripottele kuhafileille suolaa ja pippuria molemmille puolille.
  2. Laita tattarirouhetta yhdelle lautaselle ja riko kananmuna toiselle lautaselle ja riko sen rakenne haarukalla.
  3. Kastele kuhafileet yksitellen ensin kananmunassa ja sitten tattarirouheessa.
  4. Kuumenna voi pannulla ja paista kufafileet nopeasti kullanruskeiksi, pari minuuttia per puoli. Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa sitruunanlohkojen ja tillin kera.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tattaripaneroitu kuha

Sinun täytyy kommentoidaksesi.